Koulutus

Itä-Suomen aluetoimistoalueella toteutettava koulutus ja tapahtumat 2019

Alueella toteutettava koulutus jakaantuu edunvalvonta-, työsuojelu- ja ammatillisiin koulutuksiin. Edunvalvonta- ja työsuojelukoulutukset ovat oman alan koulutussopimuksen mukaisesti palkallisia koulutuksia.
Lisäksi järjestetään järjestöllisiä tapahtumia.

Ilmoittautuminen koulutuksiin

Alueellaamme järjestettäviin JHL:n palkallisiin koulutuksiin ja ammatillisiin opintopäiviin ilmoittautuminen liiton kotisivuilta, Jäsenpalvelu 24h -palvelun kautta.
Palveluun kirjaudutaan omilla jäsentunnuksilla. Kirjautuessasi Jäsenpalvelu 24h -palveluun käyttäjätunnus on jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortissasi. Salasana ensimmäisellä kerralla palveluun kirjautuessa on henkilötunnuksesi.
Koulutuksiin liittyvissä asioista mm. ilmoittautumisesta ja osallistumisen perumisesta saat lisätietoa JHL:n kurssisihteereiltä p.010 7703 510 tai kurssisihteerit@jhl.fi
Haku koulutuksiin päättyy 5 viikkoa ennen kurssia.

Järjestöllisiin ja muihin aluetoimiston järjestämiin tapahtumiin ilmoittautumiset sähköpostitse: ita-suomi@jhl.fi tai p. 010 7703 650.
Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi, jäsennumerosi, mahdolliset ruoka-aineallergiasi, kahden päivän tapahtumassa majoitustoive sekä osallistumismaksun laskutusosoite.

Koulutuskalenteri

Tule kasvattamaan osaamistasi ja tutustumaan muihin oman alasi ammattilaisiin! JHL:n omille kursseille voi aina ilmoittautua Jäsenpalvelu 24h:n kautta. Tarkemmat ohjeet löydät sivulta ilmoittautuminen kursseille.

Alla myös linkki painettuun koulutusopaaseen. Huomaathan, että ajantasainen tieto löytyy koulutuskalenterista.

JHL koulutusopas 2019 (pdf, 7 MB)